Toyota Express Service

Express Service - tilbake på veien etter bare 60 minutter

Når du leverer bilen til service, ønsker du selvfølgelig at dette utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag.
Toyota Express Service tar bare 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender. Du møter opp til avtalt tid og bare 1 time senere, er du på veien igjen med en bil som har fått fullt vedlikehold, samtidig som du har tid til overs til å nyte tiden med familien eller jobbe. Tar du service hos oss kan du også få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.
Når du velger Toyota Express Service arbeider to spesialtrente mekanikere til en hver tid med bilen din. Mekanikerene arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På denne måten klarer vi å halvere tiden på servicen, uten at det koster noe mer enn en vanlig service.

Hvorfor velge et Toyota-verksted?

  • Sertifiserte mekanikere som er spesialister på din Toyota
  • Vi bruker kun originale deler fra Toyota
  • Vi garanterer at servicen blir utført ihht. spesifikasjoner og anbefalinger fra fabrikken
  • Økt annenhåndsverdi
  • Sertifisert merkeverksted - det er vi som kan Toyota best

Toyota Express service inkluderer:

  • Veihjelp: Nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 5 år, med mulighet til forlengelse.
  • Helsesjekk: Det er kun vi som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide batterigarantien.
  • 100% Toyota: Det er kun vi som tilbyr Toyota originaldeler.
  • Trygghet: Bruker du oss forblir ansvaret for bilens garantier 100% hos Toyota.
  • Kunnskap: Arbeidet utføres av spesialutdannede mekanikere.

Tilbake på veien etter bare 60 minutter

Jæger har utviklet i samarbeid med Toyota et unikt service konsept til glede for deg som kunde!

Toyota Express Service
Jæger Automobil har i de senere årene lagt ned en betydelig innsats for utvikling av et fremtidsrettet ettermarked, effektiv verksted drift, og ikke minst 2 topp Toyota sertifiserte (TSM) anlegg. Tidligere har Jæger Automobil fått sitt anlegg i Åsane TSM gull sertifisert og nå har også Minde fått sin Gull plakett. Parallelt ved å innfri TSM sertifisering, har Jæger Automobil på eget initiativ valgt å kjøre et Lean og Toyota Produksjons prosjekt som på noen områder fører dem forbi Toyota verksted-standardene og TSM høyeste nivå.

Jæger Automobil utfører et omfattende arbeid i kontinuerlig forbedring. Stadig nye elementer og detaljer for bedre produksjonsflyt og eliminering av avvik blir utført, og visuelt fremstilt. Dette har resultert i det unike konseptet Jæger sin Toyota Express Service.

På Minde har vi nå en egen verksteds avdeling for Jægers Toyota Express Service. Den har eget kundemottak, fire Express Service løp og en egen periodisk kjøretøy kontroll plass. Kunderådgiverne i Express Service mottaket sitter kun i ”front” med personlig kundekontakt gjennom hele dagen. Timeavtaler og annen kundeoppfølging foregår et annet sted på hovedanlegget. De er aktive med prøvekjøring, gjennomgang med kunder av vedlikeholdsprogram og forklaring av faktura.

Hele tiden arbeider de med en arbeidsfordeling som gjør at mekanikerne kan bruke mest mulig tid i produksjonen, men samtidig skal de også ha god tid til å snakke med kundene.

Prøv Jæger sin Toyota Express Service neste gang du skal på service!
ring Minde: 55 33 55 40, Åsane: 55 33 56 40