Nye RAV4

Helt SUV. Helt Hybrid.

2WD fra kr 399 900,- 4WD fra kr 441 500,-

Den er designet for å skille seg ut og bygd for å tåle mye. Den nye RAV4 er har et robust utseende mens kupeen er preget av presist monteringsarbeid. Den høye sitteposisjonen gir føreren full oversikt og god kontroll. Kupeen er svært rommelig, komfortabel og er utformet med omtanke. Takket være den nye 2,5 liters Hybrid Dynamic Force-motoren, har RAV4 høye ytelser under alle slags forhold.

Nå kan du bestille din helt nye RAV4 Hybrid

Vi har åpnet for salg av nye RAV4 Hybrid. Den leveres som hybrid med enten 2WD og 4WD. Det er 2WD som kommer først og den vil være i butikk og leveringsklar i løpet av februar 2019. Startprisen på 2WD er fra 399 900,-. I løpet av April vil 4WD være leveringsklar og denne har en startpris fra 441 500,-.

Ønsker du å få tilsendt et tilbud eller mer informasjon, ta kontakt her:

Vi velger Hybrid

Vår hybridhistorie starter i 1997 med den banebrytende Toyota Prius. Den ble berømt for sine miljøvennlige egenskaper og inspirerte innovative bilkjøpere som så potensialet i teknologien. I dag er vi stolte over å være ledende innen hybridteknologi med mer enn 20 års erfaring. Ikke bare har vi et av de reneste og mest effektive modellutvalgene som finnes, våre biler er dessuten stilige, smidige og fleksible.

Toyotas hybrider er stillegående - med god grunn. Hvor lite motorstøy det er må oppleves. Det bidrar til høy komfort i kupeen - når du ønsker det. Men den nye RAV4 har også store krefter i reserve slik at du kan kjøre aktivt og sportslig og utnytte bilens egenskaper på veien. Med alle forbedringene og videreutviklingen som nå er inkludert i RAV4 vil du få en helt ny opplevelse av hybridteknologien.

Nye RAV4 Hybrid - en hybrid SUV uten kompromisser

Miljø får stadig sterkere fokus over hele Europa, og spesielt i byer. Toyotas tilbud av selvladende hybrider er et miljøvennlig transportalternativ. Vår spesielle hybridløsninger kombinerer lave utslipp med mulighet for å kjøre opp til 50% av den daglige pendlingen til og fra jobben på elektrisk energi alene - og uten at du stadig vekk må koble bilen til strømnettet.

Den nye hybridløsningen i RAV4, Hybrid Dynamic Force, har en 2,5 liters bensinmotor med 4 sylindre i kombinasjon med elektrisk(e) motor(er). Kombinasjonen sørger for solid trekkraft i alle hastigheter. Maksimalt dreiemoment til bakhjulene er økt fra 953 til 1.300 Nm. Det merker du når du har behov for å akselerere og ved kjøring på løst og glatt underlag.
Momentet til bakhjulene er økt betydelig og fordelingen mellom for- og bakhjul kan justeres opp til 20:80, avhengig av veiforholdene. Det gir svært gode ytelser uten kompromisser og gir deg en følelse av å beherske alle slags forhold samtidig som det bidrar til masse kjøreglede.
Og som om det ikke var nok, introduserer den nye RAV4 Trail Mode og AWD-i som sørger for enda bedre veigrep og kontroll. Ingeniørene har utviklet synergien mellom hybridmotoren og det innovative AWD-i-systemet. Du får alle fordelene med hybridteknologien i kombinasjon med kapasiteten til en fullblods SUV.
Sammen med alle disse forbedringene er også maksimaleffektet økt til 222 HK (DIN) i Hybrid AWD-i modellen, mens versjonen med tohjulstrekk er økt til 218 HK. Dermed senkes akselerasjonstiden fra 0 til 100 km/t til 8,1 sekunder. For føreren betyr det en mykere og mer linær akselerasjon fra stillestående og forbedret effektivitet i høyere hastigheter. Du har den kraften du trenger når du har behov for det.
Den nye RAV4 kan ta seg frem overalt. Med sine lave utslipp er den velegnet i bytrafikk og den har fartsressurser som passer motorveier, og kraft nok til å dra langt ut på landet der veiforholdene er krevende. Takket være filosofien med "ingen kompromisser" og omfattende teknologiutvikling stiller den med imponerende ytelser, effektivitet og kjøreglede.

TNGA (Toyota New Global Architecture): Nytt grunnlag for stadig bedre biler.

TNGA er den nye plattformen for all fremtidig utvikling av drivverk og bilmodeller. Bruken av TNGA representerer en revolusjon for måten selskapet designer, konstruerer og produserer biler. Den er en integrert del av Toyotas misjon for å bygge stadig bedre biler som er stiligere, gir mer kjøreglede og er enda sikrere.

Den nye TNGA-plattformen er kjernen i de viktige elementene som tilsammen utgjør den nye RAV4 og som hever opplevelsen av bilen. TNGA-plattformen forsterker de kvalitetene Toyota har søkt etter for denne modellen. Den er trygg fordi den reagerer positivt på forstyrrelser, samtidig som den gir en følelse av stabilitet og oppleves naturlig fordi den reagerer intuitivt på input fra føreren.

Plasseringen og designet av drivstofftanken er ett eksempel på de utallige forbedringene. Den er konstruert helt og fullt på nytt for å bidra til bedre vektfordeling og bedre kjøreegenskaper. Samtidig som bilens totalvekt er redusert, er tyngdepunktet senket og chassiset stivere og sterkere. I sum gjør dette RAV4 bedre og morsommere å kjøre.

TNGA-plattformen har gitt Toyotas designere større frihet til å nå sine mål: Å skape en ny RAV4 med en tydelig SUV-karakter og styling som skiller den klart fra andre modeller i dette segmentet. Derfor har den nye modellen fått linjer og former som skiller seg ut og har et kraftfullt og individuelt preg.

Interiøret er raffinert med luksuriøse materialer som er myke å berøre, setene er komfortable og kupeen er godt isolert mot støy. Det er god benplass og høyde under taket og baksetet er bredere. TNGA-chassiset gir føreren en mer engasjerende sitteposisjon sammen med bedre oversikt over veien, slik det skal være i en SUV.

Også bagasjerommet er gjort større og har helt flatt gulv. Lengden er økt med 6 cm og volumet er økt med 79 liter. Disse forbedringnene gir enda større fleksibilitet og med baksetene nedfelt gir RAV4 nå plass til en 29" terrengsykkel uten at hjulene må tas av. Gulvplaten kan plasseres i to forskjellige høyder og er vendbar i tilfelle du må transportere noe som er blitt skittent.

Baksetene er delt 60:40 for å gi fleksibilitet og det er lastenett på begge sider av bagasjerommet som holder småting på plass. Håndtaket på bakdøren kan også fungere som knagg. Bakdøren åpnes og lukkes med en servomotor og har håndfri betjening.

"Den oppgraderte Toyota Safety Sense-pakken gir økt sikkerhet for deg, passasjerene dine og andre veifarende. Du får en bil med høyt sikkerhetsnivå, moderne og særpreget utseende og et raffinert interiør som setter et eksempel for hele denne klassen.

Takket være den nye TNGA-plattformen, er en enda bedre bil her."

 

Et gjennomført design både utvendig og innvendig

Nye RAV4 Hybrid er laget for å gi kjøreglede og for den som vil skille seg ut. Med rene og dynamiske linjer, kombinerer den nye RAV4 Hybrid det robuste med raffinerte detaljer som skiller seg fra den andre. Materialer av høy kvalitet og segmentledende standardteknologi i en kupè som er omhyggelig designet for å gi plass og komfort.

Toyota Safety Sense-teknologiene i den nye RAV4 Hybrid tar førerassistanse til et nytt nivå. Det sørger ikke bare for å varsle deg om potensiell risiko, men den hjelper deg faktisk også med å reagere slik at risikoen reduseres. Nye RAV4 Hybrid har blant annet:

  • Kollisjonsvern med fotgjengergjenkjennelse i mørket
  • Kollisjonsvern med syklistgjenkjennelse
  • Intelligent adaptiv fartsholder
  • Adaptiv fartsholder, alle hastigheter
  • Filsentreringshjelp

Priser:

Utstyrsgrad: 2WD 4WD
Life 399 900,- 441 500,-
Active 431 700,- 472 300,-
Style 461 900,- 502 500,-
Style Panorama&JBL 485 800,- 526 400,-
Executive 499 700,- 540 300,-
Executive Panorama 514 600,- 555 200,-
Continental vinterhjul 24 900,- 24 900,-
Metallic lakk 5 200,- 5 200,-

RAV4 HYBRID LIFE

Skinnratt
Tilt og teleskopjustering av ratt
Brytere på rattet for audio/BT/CC
Svarte innvendige dørhåndtak
Elektriske vinduer foran og bak
Startknapp
Vindusviskerfunksjon med intervall
Stoffseter
Varmesete for fører og frontpassasjer
Manuell høydejustering av førersete
Nedfellbart 60:40 bakseterygg
12V+AUX+USB front
2 USB baksete
12V uttak bagasjerom
Lys grått innertak
Girspak i skinn
Solskjerming med speil for fører og passasjer
Rullgarding bagasjerom
Koppholder 2 foran og 2 bak
Piano svarte elementer instrumentpanel

Auto AC med 2 soner
Hybridindikator
Infodisplay i instrument 4.2”
8” multimedia med 6 høyt og DAB+
Elektrisk håndbrems
225/65r17 på alufelg
Reflektor Bi-LED + auto fjernlys
Automatisk høyderegulering av frontlys
Lysktespyler
Autolys med følg-meg-hjem funksjon
Integrerte LED kjørelys
LED lampe bak
Tåkelys foran
Tåkelys bak
Varme under vindusviskere frontrute
Underrun i sort plast
Grill i sort plast
Lakkerte dørhåndtak i bilens farge
Hjulbuer i sort plast
Kanalskjørt i sort plast

Integrerte takrails
Fjernstyrt sentrallås
Ryggekamera med faste linjer
Automatisk innfellbare speil med varme
Intervall funksjon for vindusvisker bak
Oppvarmet bakrute med tidsmåler
Dobbel eksos med runde eksoshaler
Toyota Safety Sense 2
Kollisjonsvern med autobrems (PCS)
Avansert filkontroll (LTA)
Filskiftvarsling (LDA)
Dynamisk radar fartsholder (DRCC)
som også kan styres av
Skiltgjenkjenning (RSA)
Startsperre
Bakkestarthjelp (HAC)
9 kollisjonsputer
Utkoblingsbryter for airbag på passasjersete
Varsling av spylerveskenivå
Dekktrykkvarsler
Dekkreperasjonssett

RAV4 HYBRID ACTIVE

(har i tillegg til LIFE)

Varme i ratt
Sølv innvendig dørhåndtak
Lys i vindusbryterer på førerdør
Innvendig fotlys fører og passasjer
EC innvendig speil
Myke materialer dørtrekk
Antisklimatter i oppbevaringsrom dasjbord
Infodisplay i instrument 7’’
Navigasjon
Mørkeruter baksete og bagasjerom

Varmetråder i frontruta
Underrun i sølv foran og bak
Lakkert grill
Elektrisk bakluke
Nøkkelfri dørlås
Regnsensor
Spylerdysevarmer
Parkeringssensorer foran og bak
Ryggekamera med aktive linjer
Fotsensor for bakluke (uten tilhengerfeste)
Dobbel eksos med ovale eksoshaler

RAV4 HYBRID STYLE

(har i tillegg til ACTIVE)

Lysdekor i midtkonsoll
3 USB front
Trådløs mobillader
Sporty seter med stoff og syntetisk skinn
Elektrisk justering av førersete
El. justerbar korsryggstøtte førersete
Sort innertak

225/60r18 alufelger i sort Style design
Projektor Bi-LED
Sort tak og takstolper
Sortlakkerte hjulbuer og kanalskjørt

STYLE Panorama&JBL
JBL lydsystem med 9 høyttalere
Panorama glasstak med åpning

RAV4 HYBRID EXECUTIVE

(har i tillegg til STYLE)

Lysdekor i midtkonsoll
3 USB front
Trådløs mobillader
Perforerte helskinn seter med varme og kjøling
Elektrisk justering av førersete med minne
El. justerbar korsryggstøtte førersete med minne
Girhendler på ratt
Varme i baksete
Digitalt kameraspeil
JBL lydsystem 9 høyt

225/60r18 alufelger i sølv Executive design
Projektor Bi-LED
Krom utvendig dørhåndtak
Fotlys og kamera i utvendig speil
Intelligent parkeringssystem (ICS)
360 grader monitor
Blindsonevarsling (BSM)
Varsling for passerende trafikk bak(RCTA)

EXECUTIVE Panorama
Panorama glasstak med åpning

Opplev fordelene med Hybrid-teknologien!

Toyota Hybrid Brosjyre
Les katalog