PROACE

FÅR JOBBEN GJORT!


Prøvekjør Proace når det passer deg!

Proace har løsninger for transport av store kolli eller mange mennesker. Med 11 forskjellige varianter, 3 lengder og dørkonfigurasjoner, finner du en modell som kan hjelpe deg til å løse dine daglige utfordringer.

Proace Medium Comfort

kr 355 044,- ekskl. mva.*

Leasing Proace Medium Comfort

kr 2 495,-/mnd. ekskl. mva.*

Innskudd 55 000,- ekskl. mva.* • 3,15% fastrente i 3 år*

Proace Comfort har bl.a. følgende utstyr:

Varmeseter
DAB+ radio
Bluetooth
USB tilkobling
Stoff/vinyl setetrekk
Cruise controll m/fartsbegrenser
Uttak for 12V i kube og varerom

Smart Cargo system (ikke Compact)
Lys og kjøling i hanskerom
El.speil med varme
Fjernstyrt sentrallås
17"aluminiumsflger
Regnsensor
Auto hovedlys
Høydejustering av førersetet
Manuelt klimaanlegg

Velg Proace og få jobben gjort!

Proace er laget for å være effektiv og gjør det enklere å drive en lønnsom forretning. Den er utviklet med tanke på deg som bileier, - bruker og alle de oppgavene bilen skal fylle i din virksomhet. Den er tilgjengelig i to utstyrsgrader, tre karosserilengder og to akselavstander. Proace har et lekkert frontdesign og med sitt store modellutvalg fyller den utrolig mange behov. Den får jobben gjort samtidig som du har det komfortabelt.

Nyttevolum opp til 6,6m³. Lastekapasitet opptil 1400 kg og hengervekt opptil 2500 kg. Rette vegger for praktisk innredning. Fullverdig 3-seter.


Vi har ledig tid for prøvekjøring. Velg tidspunkt som passer deg!

*Alle priser er eks. mva. Inkl. frakt- lev. og reg.omk. Proace Medium Comfort: Innskudd/etabl.geb: 59 592,-. Md. pris: 2 495,-. leieperiode 3 år/45 000 km. Totalpris 149 412,- ekskl. mva. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Proace fra: 0,51 l/mil, fra 133 g/km, fra 34 mg/km.  Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil.