Jæger Automobil AS

I 94 år har Jæger vært bilforhandler i Bergen og Hordaland. I dag har Jæger fire sterke merkenavn innen bil – Toyota, Lexus, MINI og BMW.


Som en av de største Toyota forhandlerne i Norge og den største på vestlandet er Jæger en betydelig aktør i bilbransjen. Jæger har forhandlet Toyota siden bilmerket ble introdusert i Norge i 1964. I 2007 ble vi også autorisert Lexus forhandler. Besøk Lexus Bergen her.

Vi har åtte avdelinger, på Minde, i Åsane og på Voss. Toyota Norheimsund; Toyota Haugesund; Toyota Sotra, Eknes Karosseri og Dimmelsvik Bil er avdelinger som dekker øvrige Vestland fylke.

Jæger Automobil AS tar de ansatte på alvor. Vi praktiserer The Toyota Way – Toyotas verdensberømte måte å se på mennesker og produksjon. Ved å sette kunden først og ha respekt for mennesker sørger vi for at vi alltid leverer topp kvalitet. Kontinuerlige forbedringer innen alle områder har høy fokus hos oss.

Vi er stolte av de ansatte og ser på dem som den viktigste ressursen i bedriften.

Toyota er Vestlands fylke mest solgte bilmerke i en årrekke og har vunnet Norsk Kundebarometer 7 ganger siden starten i 2000. Kundetilfredshetsprisen viser at vi har de mest fornøyde kundene i Norge uansett bransje.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en bilprat hos oss!