ALLTID TILKOBLET

MyToyota-App

Den nye MyToyota-appen inneholder en mengde tilkoblede tjenester for din Toyota, designet for å gjøre livet enklere. Uansett hvor du går, ved å bruke appen på smarttelefonen din, kan du kommunisere med bilen for å planlegge reiser hjemmefra, optimalisere kjøringen, fjernstyre bilens temperatur og mye mer. MyToyota-appen er designet for fremtiden, og kobler fører og bilen sammen for å gjøre kjøreopplevelsen både enklere og tryggere. 

Multimedia

Nyt fordelene fra det innebygde navigasjonssystemet med sanntidsnavigasjon, fotoboksvarsling, drivstoffstasjoner, samt interessepunkter (Point Of Interest). Du kan også koble smarttelefonen til Apple CarPlay eller Android Auto for musikkavspilling og få tilgang til appene dine på rett på displayet i bilen.

Personlig konto

Din personlige konto setter alle de små tingene knyttet til kjøretøyet ditt på ett sted, med brukervennlige funksjoner som er tilgjengelige online. Bare logg på uansett hvor du er for å booke service, sjekke brukerhåndboken på nettet eller oppdater navigasjonskartene dine. Vil vi hjelpe deg å gjøre billivet enklere.