SØK LÆRLINGPLASS HOS OSS

Ønsker du en fremtid i Toyota, en av verdens sterkeste merkevare? Søk lærlingplass hos Jæger Automobil!

Vi er alltid på etter nye og dyktige medarbeidere. Hos oss ser vi etter deg som ønsker å være blant de beste. Enten du er en erfaren fagperson eller nyutdannet på jakt etter utfordringer – vi vil gjerne høre fra deg.

Hos oss får du anledning til å utvikle deg gjennom spennende oppgaver og tilrettelagt trening.

Som medarbeider i Toyota får du anledning til å delta på Toyota-skolens allsidige opplæringsprogram. Vi ønsker at alle våre ansatte skal fortsette å utvikle seg, og på den måten håper vi å få motiverte og engasjerte medarbeidere.

Som lærling hos Jæger Automobil får du jobbe i flotte, velutstyrte verksteder sammen med rause og gode kollegaer. Du får betalt lærlinglønn gjennom hele utdanningen din.

Hos oss har du flere muligheter og veier å gå videre, etter ferdig utdanning. Ønsker du å fortsette i faget ditt, kan du jobbe som bilmekaniker, personlig servicetekniker, tekniker, bilskadeoperatør, teamleder og verkstedsjef. Vi tilbyr også stillinger for deg som ønsker deg en annen karrierevei, som for eksempel innenfor reserveredelsfaget.

Ønsker du å søke lærlingplass eller har du noen spørsmål vedrørende lærlingplass hos Jæger Automobil?

Kontakt Einar Djupvik, Ettermarkedsleder i Jæger Automobil

E-post einar.djupvik@jaegerbil.no

Telefon 906 75 839

Eller ring oss på telefon 55 33 55 00 dersom du har noen spørsmål.

Om Jæger Automobil

Jæger Automobil er et selskap i Jægergruppen A.S. Jægergruppen er Vestlandets største bilforhandler og fører merkene Toyota, Lexus, BMW og Mini. Jæger Automobil er en komplett leverandør av Toyota og Lexus. Selskapet har utsalgssteder i Bergen, Sotra, Voss, Norheimsund, Lindås, Haugesund og Dimmelsvik. Jæger Automobil konsernet har totalt 240 ansatte og en årlig omsetning på 1,5 milliard kroner. Vi gleder oss over svært høy kundetilfredshet som har bidratt til vår ledende markedsposisjon på Vestlandet. Kvalitet og kontinuerlig forbedring er grunnpilaren i Jægers og Toyotas filosofi. Derfor setter vi oss stadig høyere mål for at både kunder og medarbeidere skal bli enda mer fornøyde. Toyota er en av verdens største og mest respekterte bilprodusent og er ledende på miljøteknologi og forskning.